Bu haber kez okundu.

Muhammet Yiğin Hakkin rahmetine kavuşmuştur.

İsveç'e ilk gelenlerden biri olan Şükrü oğlu Muhammet Yiğin  84 yaşında Hakkin rahmetine kavuşmuştur.

Yakınlarının büyük çoğunluğu İsveç'te yaşayan Muhammet Yiğin'in taziyeleri koronovirüs nedeniyle telefondan kabul edilecek.

Merhumun oğulları

Şükrü Yiğin, 070 413 11 24

Çetin Yiğin 070 013 95 05 

İsmail Yiğin'in 070 202 16 00 telefon numaraları.

Merhuma Cenabı Allah'tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine ve Yakınlarına Sabr-ı Cemil Niyaz Ederiz.

Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun.

Xwedê rehma xwe lê bike, Xwedê (yekî) bi rehma xwe şad bike, rehma xwedê lê be, bi rehma xwedê şad be

Her nefis ölümü tadıcıdır. Kıyamet günü elbette ecirleriniz eksiksiz ödenecektir. Kim ateşten uzaklaştırılır ve cennete sokulursa, artık o gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir.
(Al-i İmran Suresi, 185)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.